Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъж, заканил се

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъж, заканил се
Коментари Харесай

Прокуратура обвини мъж, заплашил жена с убийство след побой

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност мъж, заканил се с ликвидиране и нанесъл телесна щета на жена в изискванията на домашно принуждение.

Става въпрос за случай от 26 февруари, когато в къща в с. Владая обвиненият С.Б. се заканил с ликвидиране на Б.Б. с думите: „ Не ме неистини, крадеш ме, ще те убия “. След това нанесъл голям брой удари с юмруци в главата и тялото на дамата. Взел ловна пушка, насочил я към нея и по-късно почнал да удря Б.Б. с нея по тялото, от което й е нанесена телесна щета. Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение.

Срещу обвинения е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по член 144, ал.3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 131, ал.1, т.5а от Наказателен кодекс. Заради възможноста обвиненият да извърши друго закононарушение, наблюдаващ прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа. Предстои през днешния ден да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на делото за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на С.Б.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР