Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъж, причинил телесна

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъж, причинил телесна
Коментари Харесай

Надрусан шофьор с камион ударил жена на заден ход , задържан е

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност мъж, предизвикал телесна щета на жена по несъобразителност и карал след приложимост на наркотични субстанции, оповестяват от пресцентъра на прокуратурата.

На 14.11.2023 година към 15,00 часа обвиненият Е.Б. при ръководство на товарен автомобил по бул. " Цариградско шосе " в София, при осъществяване на маневра „ придвижване на заден ход ", нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, като не гледал обратно и блъснал жена, която била зад автомобила. Вследствие на удара по несъобразителност й предизвикал междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на ребра и гръдна кост. След това Е.Б. избягал от местопроизшествието. Около 2 часа по-късно той бил арестуван от полицейски чиновници, които му създали „ Дръг тест 500 ". Той посочил, че обвиненият е карал след приложимост на амфетамин.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Е.Б. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор. Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража " по отношение на обвинения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР