Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 43-годишния Цецко Йомов,

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 43-годишния Цецко Йомов,
Коментари Харесай

Бащата на Георги Йомов стана обвиняем за закана с убийство

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 43-годишния Цецко Йомов, татко на футболиста на ЦСКА Георги Йомов, за осъществени хулигански дейности и закана с ликвидиране, оповестиха от държавното обвиняване.

Цецко Йомов е упрекнат за това, че към 22 часа на 16 май на бензиностанция на Околовръстното шосе в София е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото - извадил револвер, насочил го към 36-годишния Иван Петров и създал изстрел в левия му крайник. След това насочил оръжието към 26-годишния Марио Вълчев и прострелял и него в левия крайник.

Деянието по своето наличие се отличава с изключителна смелост, безапелационни са от Софийската районна прокуратура.

43-годишният Цецко Йомов е упрекнат и за това, че се е заканил с ликвидиране на Иван Петров, като извадил револвер, насочил го към мъжа и му споделил: " Ще ти пръсна главата ".

След случая е формирано досъдебно произвеждане, което е докладвано на Софийска градска прокуратура. Днес следствието е изпратено по подготвеност в Софийска районна прокуратура.

До момента в хода на следствието са разпитани голям брой очевидци, изработен е оглед на местопроизшествието и са осъществени претърсвания и изземвания, назначени са експертизи.

С разпореждане на прокурор бащата на Георги Йомов е арестуван за 72 часа, защото има заплаха да извърши друго закононарушение.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР