Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 38-годишната Жана Бергендорф

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 38-годишната Жана Бергендорф
Коментари Харесай

Чупене на мебели и опит да рита полицаи: Обвиниха в хулиганство певицата Жана Бергендорф

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 38-годишната Жана Бергендорф за хулигански дейности, оповестиха от държавното обвиняване.

Изпълнителката ще дава отговор за това, че към 04,00 часа тази нощ в кв. Овча Купел в София е направила непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото като действието е съпроводено със опозиция против орган на властта. Действието се разиграва в блок на ул. „ Президент Линкълн “ в София. Обвиняемата е обиждала и заплашвала полицейските чиновници, които се опитвали да я задържат, пробвала да ги рита и не изпълнявала разпорежданията им.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член чл.325, ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “.

Жана Бергендорф не е осъждана. Спрямо нея е взета мярка за неотклонение „ гаранция в пари “ в размер на 1000 лв..

До ареста се стигнало, откакто изпълнителката на „ Самурай “ отишла с неин другар на посетители, оповестява БНР. След 3 часа сутринта двамата почнали да буйстват и да чупят мебелите в непознатия дом. Домакинът подал сигнал на тел. 112, а на адреса бил изпратен полицейски патрул.

От Министерство на вътрешните работи не прецизират дали са им направени проби за приложимост на алкохол и опиати.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР