Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 23-годишен мъж за

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 23-годишен мъж за
Коментари Харесай

Посред бял ден: Осъден открадна близо 6 хил. лева от мъж на столична улица

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 23-годишен мъж за осъществен обир, при който е употребена мощ .

Обвиняемият с букви Ю.П. е лишил сумата о т 5820 лв. от владението на Б.Х ., като нанесъл удари с пестник в региона на тялото мъжа . След това го е бутнал мощно с ръце в гърдите, а жертвата е паднал на земята. Задържаният мъж взел парите и избягал .

Инцидентът е станал измежду бял ден в столичен квартал - към 16,50 часа наоколо до кръстовището на ул. „ Екзарх Стефан “ и ул. „ Хан Кубрат.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “ от 3 до 10 години .

По време на осъществяването на действието Ю.П. е бил в изпитателен период от предишно наказание . Предвид опцията да извърши друго закононарушение, е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР