Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишния младеж,шофирал след

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишния младеж,шофирал след
Коментари Харесай

Обвиниха 19-годишният младеж, който пиян и дрогиран катастрофира при 4-ти км. в София

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 19-годишния юноша, карал след приложимост на алкохол и опиати и предизвикал злополука с потърпевши на кръговото придвижване при 4-ти километър в София .

Около 23,50 часа в петък, обвиненият А.П. карал лек автомобил марка „ Хюндай “ по пътното платно на кръговото кръстовище „ 4-ти километър “. При излизане от кръговото кръстовище, нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата като несъобразил скоростта на придвижване, изгубил надзор над автомобила и осъществил пътнотранспортно произшествие и аварирал в бордюр, железен дирек и железна ограда .

По-късно стана ясно, че в автомобила са пътували общо шестима души - четирима на предните и задните седалки и двама са били в багажника, изясни началникът на Столичния КАТ Тенчо Тенев.. По несъобразителност А.П. предизвикал междинна телесна щета на четири лица, допълват от прокуратурата. Пристигналите на място служители на реда създали тест на младежа с дрегер, който отчел 1,03 алкохол в издишания въздух . Направили му  и „ Дръг тест “, който отчел, че А.П.е карал след приложимост на кокаин и амфетамин .

Предвид опцията да извърши друго закононарушение обвиненият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на прокурор.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на А.П.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР