Софийска районна прокуратура предаде на съд бившата полицайка Симона Радева

...
Софийска районна прокуратура предаде на съд бившата полицайка Симона Радева
Коментари Харесай

Полицайката Симона Радева, която помогна на Георги Семерджиев да се укрие, отива на съд

Софийска районна прокуратура съобщи на съд някогашната полицайка Симона Радева за персонално укривателство на Георги Семерджиев, оповестиха от държавното обвиняване.

Тя е упрекната, че на 5 юли 2022 година в качеството си на полицейски орган - младши инспектор-полицай в група " Охрана на публичния ред " на бранш " Охранителна полиция " към Първо РУ-СДВР, помогнала на Семерджиев да бъде осуетено наказателно гонене против него.

Това Радева направила, като му осигурила железна стълба, с която той се изкачил до терасата на жилището с, влезнал вътре и се укрил.

В хода на досъдебното произвеждане са събрани задоволително доказателства за авторството и виновността на обвинената, заради което Софийска районна прокуратура е внесла делото в Софийски областен съд с обвинителен акт.

По досъдебното произвеждане са разпитани 18 очевидци, назначени са експертизи, приобщени са материални доказателства и относими документи.

" На мен съвестта ми е чиста! " - това написа малко след съдбовния случай полицайката. Никой не е арбитър, с цел да съди, без да знае какво се е случило, съобщи още Симона Радева в персоналния си профил във Facebook.

" Надявам се в най-скоро време истината да излезне нескрито! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заканите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете следствията! Никой от вас не е арбитър, с цел да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички " злобни човечета " и се разсъните малко, абстрахирайки се от публикации, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и нека вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот поради клюки! На мен съвестта ми е чиста! ", обърна се Радева към критикуващите я в обществената мрежа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР