Софийска районна прокуратура е обявила за издирване Георги Любенов Петров

...
Софийска районна прокуратура е обявила за издирване Георги Любенов Петров
Коментари Харесай

Прокуратурата обяви за издирване поръчителя на покушението срещу Киро Японеца

Софийска районна прокуратура е оповестила за търсене Георги Любенов Петров - Йончо, заяви Блиц. Издирването е подхванато по отношение на постъпила нова опиративна информация по случай с покушението против Кирил Киров - Японеца.

В началото на тази година поръчителят и причинителят на мократа поръчка против Кирил Киров - Киро Японеца бяха наказани на общо 12 години затвор. Бандитът, който стреля против Киров и фамилията му - Марин Петров, получи 9 години отнемане от независимост.  Неговият тъст Георги Петров - Йончо получи три години условна присъда с четири години изпитателен период.

Независимо, че е неоправдателна, присъдата е извънредно лека като се има поради тежестта на повдигнатите обвинявания.  Още по-скандалното в тази ситуация е, че двамата подсъдими няма да бъдат вкарани зад решетките, а ще си тръгнат по живо, по крепко.  По този метод двамата могат да избягат също като техния " сътрудник " Йоско Костинбродския. 

В коментар след произнасянето на присъдите Кирил Киров съобщи: " Не съм удовлетворен от постановените присъди и ще ги апелирам пред Апелативния съд. Ще упорствам двамата да бъдат наказани на пожизнен затвор. Те се пробваха да убият мен и фамилията ми и заслужават сурови санкции. Надявам се на правдивост ". 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР