Софийска градска прокуратура (СГП) постигна наказание от 4 години лишаване

...
Софийска градска прокуратура (СГП) постигна наказание от 4 години лишаване
Коментари Харесай

6 години затвор за Димитър Вучев-Демби

Софийска градска прокуратура (СГП) реализира наказване от 4 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим по отношение на подсъдимия Д. В. (Димитър Вучев -б.р), на 48 години, оповестяват от прокуратурата.

Той е упрекнат за държане без съответно позволение в съучастничество и за разпространяване на високорискови наркотични субстанции на стойност 13933.26 лв., за държане без съответно позволение в съучастничество и за разпространяване на прекурсори за произвеждане на наркотични субстанции на стойност 1439.20 лв. и за причиняване на лека телесна щета на полицейски орган, при осъществяване на службата му.
Още по темата
Подсъдимият следва да изтърпи общо 6 години отнемане от независимост, откакто Софийски градски съд (СГС) му наложи общо наказване от 4 години затвор за трите закононарушения и приведе в осъществяване друго наказване отнемане от независимост, наложено на Д. В. по присъда, постановена през 2010 година

Присъдата на Софийски градски съд не е дефинитивна и може да се апелира и стачкува пред Софийски апелативен съд.

Димитър Вучев бе арестуван през 2016-а при опит да извършат взломна кражба от апартамент в малко нидерланско градче край Алкмаар дружно с Коваленко Коваленков. Двамата бандити бяха арестувани със съдействието на българските управляващи.

През юни 2015-а Димитър Вучев-Демби бе пуснат от Софийски градски съд под домакински арест, откакто експертиза потвърдила, че с изключение на с кръста, той има проблеми и с влагата в ареста, която обостряла неговата астма.

Тогава Демби бе обвиняем за владеене на опиати за разпространяване, като при задържането си той ухапа служител на реда, за което дава отговор пред съда за лека телесна щета.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР