Софийска градска прокуратура (СГП) издаде европейска заповед за арест на

...
Софийска градска прокуратура (СГП) издаде европейска заповед за арест на
Коментари Харесай

Европейска заповед за арест е издадена на Евелин Банев

Софийска градска прокуратура (СГП) издаде европейска заповед за арест на Евелин Банев по отношение на привеждане в осъществяване на постановената по отношение на него неоправдателна присъда от 6 години „ отнемане от независимост “.

Евелин Банев е наказан за това, че през интервала от 17 октомври 2002г. до 30 май 2005г. на територията на Република България, Обединено Кралство Англия и Северна Ирландия, Британските Вирджински острови, Конфедерация Швейцария и Република Австрия, взел участие в проведена незаконна група, основана за да извърши финансови интервенции със средства, за които е знаел, че са добити посредством престъпление- трафик на наркотични субстанции - закононарушение по член 321 ал.3 вр. ал.2 от Наказателния кодекс, оповестиха от прокуратурата.

Присъдата по отношение на Банев е в действие на 26.04.2018г. и Софийска градска прокуратура неотложно е разпоредила задържане на наказания Банев и провеждането му в пандиза. Спрямо него е наложена и възбрана за овакантяване рамките на страната.

След като е открито, че той не обитава на известните адреси и местонахождението му в страната е незнайно, Банев е разгласен за поредно за локално, общодържавно и интернационално търсене. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР