Софийска градска прокуратура привлeче под наказателна отговорност бизнесмена Красимир Каменов-Къро

...
Софийска градска прокуратура привлeче под наказателна отговорност бизнесмена Красимир Каменов-Къро
Коментари Харесай

Красимир Каменов-Къро е обвинен в поръчителство на убийството на бивш полицай

Софийска градска прокуратура привлeче под наказателна отговорност предприемача Красимир Каменов-Къро като подстрекател на убийството на някогашния служител на реда Любомир Иванов.

Заместникът на основният прокурор Борислав Сарафов разяснява, че против лицето има съществени и аргументирани доказателства.

Покушението против някогашния служител на реда Любомир Иванов беше осъществено през март предходната година в столичния кв. „ Лозенец ”.

Малко по-късно като обвинен беше притеглен Кристиян Илиев. По случая бе повдигнато обвиняване и на Боян Табаков за това, че в качеството на помощник съзнателно е улеснил убийството на Иванов.

Днес Софийската градска прокуратура уточни Красимир Каменов-Къро за гарант на действието. Директорът на Национална следствена служба и заместник-главен прокурор Борислав Сарафов разяснява:

Сарафов не изключи опцията в границите на това следствие да излизат разкрития по още няколко поръчкови убийства от близкото и нетолкова близко минало.

Припомням, че в средата на март прокуратурата заяви, че при следствие против незаконна група, занимавала се с изнудване и разпространяване на опиати, беше открит лист с имена на магистрати – следователи, прокурори и съдии, обект на закани, както и флашки с аудиозаписи.

Тогава от държавното обвиняване загатнаха имената на доста обществени лица, едно от които на Красимир Каменов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР