Софийска градска прокуратура привлече като обвиняем А.С., на 56 г.,

...
Софийска градска прокуратура привлече като обвиняем А.С., на 56 г.,
Коментари Харесай

Откриха мъртва жена в столичния кв. Бенковски, задържаха извършителя

Софийска градска прокуратура притегли като обвинен А.С., на 56 година, по досъдебно произвеждане за причиняване на гибел в резултат на съзнателно нанесена телесна щета - закононарушение по чл.124, ал.1 от Наказателния кодекс.

Жертвата - М.К., на 46 година, е открита мъртва сутринта на 08.04.2021 година в жилище в столичния кв. " Бенковски ". След позвъняване на тел. 112 там са изпратени екипи на Спешна помощ и полицията. На местопроизшествието е осъществен оглед от чиновници на Второ районно управление (на МВР) в София и след това тялото е изпратено за аутопсия.

Предварителното умозаключение на специалистите е, че гибелта е настъпила от тежка черепно-мозъчна контузия. По тялото на дамата е имало и следи от принуждение.

А.С. е арестуван за 24 ч. С разпореждане на наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор мярката за неотклонение е удължена за период до 72 часа.

Разследването продължава под управлението и надзора на Софийска градска прокуратура, назначени са експертизи, правят се разпити.

Предстои да бъде импортирано искане в Софийския градски съд за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на обвинения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР