Софийска градска прокуратура е задържала за 72 часа 34-годишния К.

...
Софийска градска прокуратура е задържала за 72 часа 34-годишния К.
Коментари Харесай

Арестуваха заподозрения за убийство на жената, намерена в багажник на кола


Софийска градска прокуратура е задържала за 72 часа 34-годишния К. К. и ще му повдигне обвиняване за преднамерено ликвидиране, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Досъдебното произвеждане е формирано на 4 април от Трето РУ-СДВР в „ изискванията на необходимост със съставянето на протокола за първо деяние по следствието “. Първоначално производството било за похищение на 32-годишната К. Б. В четвъртък обаче мъртвото тяло на младата жена на автомобил, запечатан с монтажна пяна. Обвинението към този момент е за това, че на 3 април в София, на ул. „ Кукуш “ № 1, К. К. съзнателно е умъртвил „ лице от женски пол с букви К. Б. “, като е създал два изстрела с огнестрелно оръжие. Според прокуратурата действието е осъществено преднамерено.

След преценка на материалите, събрани в началния стадий на следствието, наблюдаващият прокурор е стигнал до извода, че „ съществуват рационални учредения да се счита “, че точно К. К. е направил закононарушението, за което е упрекнат, както и че е налице висока социална заплаха, което постанова неговото задържане. Предстои да бъде импортирано искане в Софийски градски съд за непрекъснат арест на К. К.

32-годишната жена е имала връзка с задържания. Той бил наблюдаван от полицията още от 4 април, когато дамата е оповестена за изчезнала. Мъжът е осъждан за палеж на автомобила на друга някогашна своя другарка.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР