Софийска апелативна прокуратура потвърждава моите доводи за образуване на разследване

...
Софийска апелативна прокуратура потвърждава моите доводи за образуване на разследване
Коментари Харесай

Валери Симеонов скочи на прокуратурата

Софийска апелативна прокуратура удостоверява моите доводи за формиране на следствие по проблема „ Йончева “, само че и тя отхвърля да направи това. Според апелативните прокурори. Това разгласи на страницата си във Facebook вицепремиерът Валери Симеонов във връзка жалбата му против журналистката-депутатка.

Ето какво написа още той:

1. Йончева в действителност не е научила номерата на съответните пирамиди от изявление на служебния министър Пламен Узунов или от уеб страницата на Народното събрание. И самите апелативни прокурори наподобява не знаят от кое място тя се е сдобила с тази информация.

2. Апелативните прокурори не престават да потвърждават, че изнесената информация не е държавна загадка (което е правилно, пропуск, поправен към този момент от правителството), само че в моя сигнал аз настоявам, че тази информация заплашва националната сигурност. Все още няма ясно проучване на обстоятелствата дали информацията в действителност основава такава опасност или не – единствено и само сухарски тълкования по ЗЗКИ.

3. Изобщо не изследват обстоятелствата по моето изказване, че документите за оградата са размножавани безотговорно и безконтролно и популяризирани по метод, който накърнява националната сигурност.

Софийска апелативна прокуратура не е направила нищо да ревизира горните изказвания, освен това удостоверява обстоятелството, че Елена Йончева посочва съответните номера на граничните пирамиди, които липсват в ревюто на Пламен Узунов – длъжностен министър на вътрешните работи пред 44 Народно събрание на 03.05.2017 година С други думи Йончева лъже, а прокуратурата приема това за обикновено.

Нито дума за разнасяната сред регионалните управи и президентството работна документи и все пак прокуратурата постановява, че жалбата е неоснователна. Грозно, тъпо и унизително. Класически образец на „ претупана “ и „ отсвирена “ кореспонденция. Корупция, политически слугинаж или обективност? Преценете сами.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР