Софиянски - някога лице на дясното, на евроатлантизма - с

...
Софиянски - някога лице на дясното, на евроатлантизма - с
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Корупцията свива евроатлантическите ценности като шагренова кожа

Софиянски - в миналото лице на дясното, на евроатлантизма - с Янев - лицето, което наяве насочва стон за тръбата на Газпром. Софиянски - изискал публично участието ни в НАТО - до Янев, който роптае против НАТО у нас като непознати ползи.
Неведоми са пътищата на българската политика.

 

А в действителност са ведоми все до Кремъл. Предлогът за обединяване - деклариран от представителя на партията на Софиянски - подсилване на консерватизма у нас. Авторът на модела “СОФИЯНСКИ ”, чиято същина “всички на софрата ” стана хардкор на българската политика след Софиянски.

И по този начин консерватизмът - припознат у нас само във великоруската му путинска версия - засмуква като черна дупка всички политически сили, които отхвърлят общество по западен пример с господство на закона с ефикасна и “опасна ” антикорупционна политика.

Като консервативни у нас се дефинират на пръв взор несъвместими партии като ГЕРБ, Има Такъв Народ, Атака, Възхода, Възраждане, Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ, ПСД (Софиянски), даже Българска социалистическа партия надяна тази тога при Корнелия. И е ясно, че общото им кратно не е някакъв консерватизъм, а Кремъл. Защото консерватизъм без господство на правото е като консерва без наличие. Куха.

И по този начин би трябвало да е ясно - корупцията свива евроатлантическите полезности като шагренова кожа. С други думи, корупционната еволюция на всеки евроатлантизъм непроменяемо завършва с евроазиатщина по съветски пример.

 

Финансовият специалист Евгений Кънев, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР