Софиянка, отседнала в хотел в Пловдив, успя да запуши вход

...
Софиянка, отседнала в хотел в Пловдив, успя да запуши вход
Коментари Харесай

Безумие в Пловдив! Софиянка запуши входа на подземен гараж и отиде на хотел СНИМКИ

Софиянка, отседнала в хотел в Пловдив, съумя да запуши вход за подземни гаражи на цяла кооперация. Автомобилът й е изтепосан на несъответствуващото място от Коледа. И още си стои там, разбра GlasNews от обява в обществените мрежи. Хората от кооперацията са се пробвали да открият собственичката, само че са блъснали на камък, тъй като от хотела не можели да им дадат персонална информация.

" Жената притежател е била отседнала в Пловдив в близкия хотел и си е зарязала колата в частен двор и е запушила входа за подземните гаражи, седи от Коледа. От хотела потвърдиха, само че не дават персонални данни, а паяк не може да влезе в двора! Търси се! ", приканиха пловдивчани в софийска група във Фейсбук.

След като софиянци останаха учудени, че хората търпят това безумство от Коледа, и възкликнаха " Баси търпеливия народ ", вижте какво посъветваха живеещите в кооперацията:

" Закачай с въже и я издърпайте на улицата и паякът ще я вземе. Да си заплаща като поп и другия път няма да стопира по този начин. "

" Викнете полиция, те би трябвало да имат данните на собственичката, не е нужно да Ви ги дават, а да я осведомят, че има проблем с колата й. "

" Осигурявате си достъп до скоростния лост, освобождавате от скорост и я избутвате. "

А вие по какъв начин бихте постъпили?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР