София. Здравните специалисти в Медицински център ПСАГБАЛ Света София“ започват

...
София. Здравните специалисти в Медицински център ПСАГБАЛ Света София“ започват
Коментари Харесай

Екипът на Медицински център ПСАГБАЛ „Света София“ работи с иновативна система за диагностика на рака на гърдата

София. Здравните експерти в Медицински център ПСАГБАЛ „ Света София “ стартират работа с новаторска система за диагностика на туморни формирания на млечната жлеза. Те към този момент разполагат с устройство, което употребява контактна термография за разкриване на температурни промени в млечните жлези. Това оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение . Методиката се базира на особеното топлоотделяне на другите тумори. Изследването с новаторския уред се прави бързо и без никакво облъчване. Системата засича промени от 3 мм, а методът е безусловно неусетен.
Пациентът получава резултат от проучването в границите на няколко минути. Само при потребност от спомагателен разбор, окончателният резултат ще бъде възложен в период от 48 часа.
Екипът на Медицински център ПСАГБАЛ „ Света София “ припомня, че главният метод за определяне на рак на гърдата, в ранен етап, е постоянният скрининг. Колкото по-рано бъде открито болестта, толкоз по-големи са възможностите за неговото изцеление.
Записването за прегледите ще се реализира на тел: 02/44 70 219, всеки работен ден от 08.30 ч. до 15.00 ч. Прегледите започват от на следващия ден (12 декември 2018 г.), в каб. 117, на територията на Медицински център ПСАГБАЛ „ Света София “ (град София, ул. „ Михалаки Ташев “ №2), а цената на проучването е 60 лв..
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР