София. Загиваме като нация. Ако няма нация, няма да има

...
София. Загиваме като нация. Ако няма нация, няма да има
Коментари Харесай

Гражданите от столичния район „Изгрев“ на среща с депутатите от „БСП за България“ проф. Иво Христов и Румен Георгиев: Загиваме като нация, нужна ни е визия за спасението на България

София. Загиваме като нация. Ако няма нация, няма да има и страна. Ето за какво ни е потребност визия за спасението на България. Това обявиха жителите от столичния регион „ Изгрев “ по време на среща с народните представители от „ Българска социалистическа партия за България “ проф. Иво Христов и Румен Георгиев, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Хората от „ Изгрев “ са уверени, че планът „ Визия за България “ е инструмент за спечелването на изборите и направиха своите оферти. Според тях образованието би трябвало да има необятен професионален пиедестал и да заложи на професионалната ориетнация, преди да се премине към дуалното образование. Друга концепция бе обвързвана с потребността от държавна тактика за развиването на културата, която да е обвързана с образованието.
Проф. Иво Христов съобщи пред събралите се: „ България престана да бъде индустриална страна. Под формата на промени, България беше лишена от всички високотехнологични производства, които вършат една страна цивилизована и развита. Разрушени са съществени структурни браншове, като се стартира със земеделието и се свърши с високотехнологичните. Според него не се развиват браншове, които вършат страна развита – роботика, информатика, електроника, приборостроене, биотехнологии, галактически браншове и промишлености. Проф. Хрисовт бе безапелационен, че сега главната конструкция на българската стопанска система е 60 % услуги и България е страна на обслужващия личен състав.
Народният представител Румен Георгиев показа Визията на Българска социалистическа партия в областта на земеделието и храните. Според него през последните години в земеделие, риболовство и горския бранш е налят голям финансов запас, само че връзката с Брутният вътрешен продукт и добавената стойност липсват. " Ако от пшеницата, царевицата или слънчогледа се създават артикули, от които добовената стойност е от 2 до няколко десетки %, повода е, че над 50% от парите са откраднати или не са отишли по предопределение “, смята Георгиев. Той напомни, че сме се трансформирали в страна на агроолигарсите.
Проф. Иво Христов и Румен Георгиев са уверени, че характерният през последните десетилетия експорт на първични материали и първоначални артикули, без добавена стойност ни приравнява към страните от Третия свят
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР