София. За осма поредна година ЧЕЗ ще предостави стипендии на

...
София. За осма поредна година ЧЕЗ ще предостави стипендии на
Коментари Харесай

За осма поредна година ЧЕЗ ще предостави стипендии на ученици от 12-и клас на професионалните технически гимназии

София. За осма поредна година ЧЕЗ ще даде стипендии на надарени възпитаници от 12-и клас на професионалните механически гимназии в Западна България. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ . Състезанието по електроенергетика „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “ се организира под патронажа на районния управител на ЧЕЗ за България Карел Крал и е част от графика на националните надпревари по специалности през образователната 2019 – 2020 година на Министерството на образованието и науката.
В състезанието могат да вземат участие гимназисти от електротехнически специалности в финален курс на образование. Регистрацията се реализира до 30 ноември на уеб страницата www.stipendiant.com, където може да се откри и повече информация за регламента на надпреварата и интервалите за осъществяване на обособените кръгове. По традиция състезанието започва през декември, а финалът му ще бъде през март следващата година, когато на тържествена гала ще станат известни и имената на шестимата носители на стипендии на ЧЕЗ за 2020 година От две години стипендии към този момент могат да получат и студенти от техническите висши учебни заведения в Западна България.
Досега в надпреварата са взели участие над 850 възпитаници, от които 51 са получили стипендии от ЧЕЗ, а 17 стипендианти са намерили своя кариерен път в фирмите от Групата ЧЕЗ в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР