София. За четвърта поредна година AIESEC в България организира събитието

...
София. За четвърта поредна година AIESEC в България организира събитието
Коментари Харесай

YouthSpeak Forum 2019 Zero Waste Edition ще се проведе в София на 30 ноември

София. За четвърта поредна година AIESEC в България провежда събитието YouthSpeak Forum – събитие, проведено от младежи за младежи. Това оповестиха от AIESEC . Събитието ще се състои на 30 ноември в новата зала на Първа АЕГ, където младежи, компании и неправителствени организации ще се съберат, с цел да обсъдят и да потърсят решения по една доста значима модерна тематика, а точно – по какъв начин да живеем и работим по един по-природосъобразен метод, ориентиран към идеологията за Zero Waste/Нулев боклук.

Форматът на събитието има за цел да даде на участниците опцията освен да научат нови и забавни неща, само че и интензивно да се включат като основни настоящи лица. Събитието ще бъде разграничено на две съществени елементи. Първата ще бъде лекционна панелна-дискусия, водена от три одобрени неправителствени организации: WWF Bulgaria, Zero Waste Bulgaria, AIESEC в България, където участниците на събитието ще получат скъпа информация и ще имат право да питат всевъзможни въпроси по тематиката. Втората част ще бъде под формата на „ работилница “, проведена от техните генерални сътрудници: Coca Cola HBC Bulgaria, PWC, IVECO Bulgaria и Astra Zeneca, където младежите ще бъдат разпределени в екипи. Участниците ще могат интензивно да показват своите хрумвания, да се срещнат с представителите на фирмите и да изградят повсеместен план. В края екипите ще бъдат оценени и ще бъде определен победител всред тях.

YouthSpeak Forum 2019 Zero Waste Edition е събитие, което цели да събере и сплоти на едно място „ дребни “ и „ огромни “, с цел да подкрепи началото на една позитивна смяна.

„ Стани част от „ Малката огромна смяна “! Младежите могат да се включат изцяло гратис като попълнят апликационата форма - тук. Местата са лимитирани! “, показват от AIESEC.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР