София. Всички наши студенти имат представа за това какво представлява

...
София. Всички наши студенти имат представа за това какво представлява
Коментари Харесай

Проф.Валентин Гоев, УНСС: Всички наши студенти имат представа за това какво представлява интелектуалната собственост и нейното значение

София. Всички наши студенти имат визия за това какво съставлява интелектуалната благосъстоятелност и нейното значение. Това сподели проф. Валентин Гоев – зам.-ректор на УНСС по научноизследователска активност по време на кръгла маса на тематика „ Световен ден на интелектуалната благосъстоятелност в България ”, проведена от катедра „ Творчески промишлености и интелектуална благосъстоятелност “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ За мен е наслаждение да поздравя катедрата и студентите със Световния ден за интелектуалната благосъстоятелност. Това, което бих могъл да кажа за катедрата са две неща. Първото е тясното съдействие със Световната организация по интелектуална благосъстоятелност. Това е една гаранция за равнището на катедрата. Всички наши студенти имат визия за това какво съставлява интелектуалната благосъстоятелност и нейното значение “, съобщи проф. Гоев. По думите му несъмнено достижение има в тази област. „ Това е катедрата, в която има най-вече представители на външната среда. Хоноруваните преподаватели са повече в сравнение с щатните “, добави той.
По време на тържествената част бяха връчени комплекти с образователни пособия, създадени взаимно от катедра „ Творчески промишлености и интелектуална благосъстоятелност “ и Академията на Световната организация за интелектуална благосъстоятелност, предопределени за образование на студентите в ОКС „ бакалавър “ и ОКС „ магистър “ по специалностите на катедрата.
Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР