София Вергара направи драматичен скок в най-новия си проект Гризелда“,

...
София Вергара направи драматичен скок в най-новия си проект Гризелда“,
Коментари Харесай

София Вергара изостави имиджа си от „Модерно семейство“ за нова роля на прочут наркобос в „Гризелда“

София Вергара направи трагичен скок в най-новия си план „ Гризелда “, сериал на Netflix, където тя играе и служи като изпълнителен продуцент.

Серията е ослепителен контрастност с предходната й работа. Вергара, позната на публиката като виталната Глория Притчет, в " Модерно семейство ", изненада почитателите с решението си да изиграе толкоз натоварен воин като Гризелда Бланко.

Бланко, фамозен наркобарон и самотна майка на четири деца, стана печално прочут като водач на картел, прочут с това, че показа кокаина на масите – факт, който заинтригува Вергара.

" Като жена бях очарована. Например по какъв начин тя стана още по-безмилостна, по-ужасна от всеки мъж ", сподели Вергара.

Твърди се, че Бланко е поръчал гибелта на стотици хора, само че тя първа се забърка в търговията с опиати като обезверен метод да устоя децата си. Вергара сподели, че когато си намерения за Гризелда, желае тя да бъде като Тони Сопрано от сериала на HBO „ Семейство Сопрано “,  воин, който хората не ненавиждат, сподели Вергара,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР