София вече не е в тъмночервената зона по разпространение на

...
София вече не е в тъмночервената зона по разпространение на
Коментари Харесай

София излезе от тъмночервената зона по разпространение на COVID-19

София към този момент не е в тъмночервената зона по разпространяване на ковид. Заболеваемостта в града е спаднала под 500 на 100 хиляди души.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28929
В тъмночервено светят единствено 4 области - Перник, Враца, София-област и Русе. Там сега има най-вече инфектирани с COVID-19 в страната. 21 области са в алената зона със заболеваемост до 500 на 100 хиляди души.

В жълтата зона са с Смолян, Кърждали и Силистра. 14 дневната заболеваемост на национално равнище е 390 на 100 хиляди души, демонстрират данните на Центъра по заразни и паразитни заболявания.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28929  Японски учени изобретиха маска, светеща при съществуване на Коронавирус Японски учени изобретиха маска, светеща при съществуване на Коронавирус  Министър Кацаров изясни за покупката на тестванията за учениците и дали ще има осъдени Министър Кацаров изясни за покупката на тестванията за учениците и дали ще има осъдени  Австрийското държавно управление показа законопроекта за наложителната имунизация Австрийското държавно управление показа законопроекта за наложителната ваксинация
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР