София. В следващия европарламент да има прогресивно мнозинство, което ще

...
София. В следващия европарламент да има прогресивно мнозинство, което ще
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Деница Златева в Троян: На тези избори мисията ни е да спасим България и Европа

София. В идващия европарламент да има прогресивно болшинство, което ще се бори за по-справедлива и обществена Европа. " За тези 6 седмици изминахме над 13 000 км. Бяхме в 21 области - в дребни и отдалечени общини, в някои видяхме извънредно доста болежка и горест. Община Троян демонстрира по какъв начин може да се ръководи една община; по какъв начин кметът и Общинският съвет могат да се грижат и за общинския център, само че и за всички 21 села в нея. " Това сподели претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България “ и зам.-председател на Народно събрание на Българска социалистическа партия Деница Златева в Троян, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .
Златева показа, че се надява в акцията представителите на " Българска социалистическа партия за България " да са съумели да убедят гласоподавателите за значимостта на тези избори. По думите ѝ в идващия мандат на Европейския парламент следва да се вземат решения, които ще касаят в доста огромна степен България.
" Изправени пред заплахата от възходящите ксенофобия и шовинизъм, ние, левите и прогресивни партии, имаме задача да спасим Европа. За нас политиката за доближаване, за понижаване на неравенствата не са просто празни думи. Важно е да образуваме това прогресивно болшинство е идващия Европейски парламент, което ще се бори за една по-социална и по-справедлива Европа ", разяснява тя.
Златева бе безапелационна, че е извънредно време да се приключи разделянето, което основават сегашните оперативни стратегии. " Както се влагат милиони в градове като София, Варна и Бургас, същите благоприятни условия за финансиране и осъществяване на планове би трябвало да имат и градове като Троян ", сподели Златева.
" Ние ще работим за всички райони и общини, тъй като за нас няма второ качество европейски и български жители. В акцията още веднъж видяхме по какъв начин ръководещите разделят обитаемоте места на такива, които поддържат и гласоподават за ГЕРБ, и на такива, които гласоподават за други претенденти. Неразбираемо и неприемливо е в 21 век да разделяме хората според от политическите им пристрастия ", счита заместник-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия.
По думите на Златева предизборната акция на ръководещите се пое напълно от премиера: " Вече две седмици Бойко Борисов обикаля България с един джип, дружно с двама членове на кабинета си, и раздава с великодушна ръка парите на българските данъкоплатци, реже лентички и открива пътища, някои от които пропаднаха след първия дъжд. "
" Нашата задача е ясна - ние сме си сложили за цел да спечелим тези избори. Не толкоз поради Българска социалистическа партия, а поради всички вас. На 26 май, всички дружно да покажем червен картон на това ръководство ", приключи Деница Златева.
В срещата присъединяване взеха Донка Михайлова, кмет на община Троян, Минчо Казанджиев, ръководител на Областния съвет на Българска социалистическа партия - Ловеч, и Росен Веселинов, ръководител на Българска социалистическа партия – Троян.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР