София. В Съвета на ЕС АБВ - Младежи заявиха, че

...
София. В Съвета на ЕС АБВ - Младежи заявиха, че
Коментари Харесай

АБВ - Младежи се обяви против двойните стандарти

София. В Съвета на Европейски Съюз АБВ - Младежи обявиха, че не би трябвало да се позволява към страната ни да бъде прилаган двоен стандарт и тя да бъде превръщана в пленник на непознати ползи. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . " Защо да има " Северен поток 2 ", а за България нищо? “, попитаха представителите на организацията.
По-рано младежката организация на Алтернатива за българско възобновление откри акцията за избори на Европейски парламент от постройката на Съвета на Европейския съюз в Брюксел. " Длъжни сме да заявим ясно своята позиция. Как виждаме европейския план и мястото на България в него. Когато някой споделя: „ Повече Европа ”... Какво значи това? Повече взаимност или двоен стандарт? Единен съюз или Европа на разнообразни скорости, разграничена на ядро и периферии? Бюрократична, централизирана мегадържава, откъсната от жителите, или съюз на равноправни жители, народи и страни “? Тези въпроси сложиха младежите на АБВ от Съвета на Европейски Съюз.
" Ще залагаме на хора, които ще пазят националния ни интерес, които познават и отстояват нашите позиции. Не е правилно, че откакто сме дребна страна не можем да пазиме ползите на България. Това към този момент е правено. Нашият образец са президентът Георги Първанов и Ивайло Калфин. Благодарение на тях да вземем за пример кирилицата е на банкнотите на еврото. Иначе в този момент щяхме да сме в чакалнята не на еврозоната, а в чакалнята на EUROзоната ", обявиха още от АБВ - Младежи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР