София. В събота, 22 юли, ще бъде възстановено автомобилното движение

...
София. В събота, 22 юли, ще бъде възстановено автомобилното движение
Коментари Харесай

София: Възстановява се движението по ул. “Кракра“

София. В събота, 22 юли, ще бъде възобновено автомобилното придвижване по ул. “Кракра “ в София. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община. Ремонтът на ул. „ Кракра “, който стартира на 1 юни 2017 година е първия стадий от реконструкцията на бул. „ Дондуков “. Извършена е замяна на релсовия път на остарялото трамвайно трасе и контактната мрежа. По релсовия път са сложени специфични гумени заглушители, за понижаване на шума. По искане на Столична община в плана за ул. “Кракра “ са построени две спомагателни релсови стрелки в посока ул. “Янко Сакъзов “, което дава опция за десен завой към паметника на Васил Левски. Паралелно с дейностите по релсовото трасе се извърши и рехабилитация на пътното платно, тротоарите, напълно се подмени тръбната мрежа и се сложи LED осветяване.
В събота сутринта по ул. „ Кракра “ ще бъде възобновено придвижването за коли. Предвид строително-ремонтните действия по бул. „ Дондуков “ и въведената краткотрайна организация на придвижването, коли и рейсове ще се движат по ул. “Кракра “ в двете направления.
Ремонтът на бул. „ Княз Ал.Дондуков “ продължава, като от събота ще бъде затворен за придвижване в сектора сред бул. „ Васил Левски “ и ул.„ Кракра “. В момента се прави промяна на водопровода в зоната на булеварда.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР