София. В ДНК на ГЕРБ е заложено да се справя

...
София. В ДНК на ГЕРБ е заложено да се справя
Коментари Харесай

Андрей Новаков: След всеки труден момент в ГЕРБ сме по-силни

София. В ДНК на ГЕРБ е заложено да се оправя в сложни моменти: наследени банкрутирали банки, заболявания, атентати. Всеки път сме се изправяли по-добри и по-силни, в сравнение с сме били. Това сподели по време на Националната конференция на ГЕРБ евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, представен от Агенция „ Фокус “.

„ Хубаво е човек да гледа освен телевизия, а и през прозореца. Помага да се ориентираш. Роден съм в провинцията, израснах в още по-дълбока провинция, в семейство на миньори. Завърших в България и ето ме тук на тази сцена в качеството си на евродепутат, представляващ ползите на 7 милиона българи в Брюксел. Моята история нямаше да е допустима в нито една друга партия или съдружие. Време е да вдигнем главата, а не юмрука. България не е тресавище, а е райска градина. Нашата отговорност е да протегнем ръка и дружно да създадем идната крачка: това е разликата сред нас и останалите “, уточни той.

По думите му политическият му път в ГЕРБ е потвърдил, че в партията могат да се развиват хора, които не са внуци на дейци на номенклатурата от предишното.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР