София. Стилен коктейл по случай 8-мия рожден ден на списание

...
София. Стилен коктейл по случай 8-мия рожден ден на списание
Коментари Харесай

Списание и клуб „BUSINESS LADY“ отпразнуваха 8-ия си рожден ден със стилен коктейл

София. Стилен коктейл по случай 8-мия рожден ден на списание и клуб „ BUSINESS LADY “ се състоя на 2 октомври 2018 година в ресторант Глория Мар София. Това оповестиха от пресцентъра на списание „ BUSINESS LADY “ . Празника на безкрайността споделиха членовете на Бизнес лейди клуб, сполучливи дами и господа, и високопоставени персони. Сред гостите на събитието бяха: заместник-министърът на земеделието Лозана Василева; Айлин Дахилова-Василева, шеф на кабинета на министъра на младежта и спорта; Ирена Соколова, ръководител на дами ГЕРБ; Розалина Николова (Асоциация на туроператориоте и туристически агенти); Мила Ненова, изпълнителен шеф на Конфиндустрия България; Росина Тодорова, президент на Зонта клуб „ Света София ”, стилния гуру проф. Любомир Стойков; Весела Вълчева-Макгий, ръководител на Български съвет за стабилно развиване и още доста сполучливи персони.
Изключителна стратегия, изпълнена с музика, танци, изненади и мода впечатли гостите.
„ Стремежът на клуба, изданията и всички начинания, които случваме към този момент осем години, са да демонстрираме положителния образец, триумфа и позитивните практики на можещите и заслужаващите хвалба – всички вие. Това ни кара да се стремим да бъдем все по-полезен и заслужен сътрудник - за вас като персони и за бизнеса ви ”, съобщи господин Даниел Димитров, изпълнителен шеф на „ Бизнес лейди Клуб ”, издател на списанията Бизнес лейди и България Бизнес Ревю и създател на Бизнес лейди клуб. Той разгласи, че новият сезон стартира с нови упоритости и нов въодушевен и целенасочен ръководител на Бизнес лейди клуб, който е подготвен да се раздава обилно за задачите на клуба - госпожа Мила Захариева. Тя е бизнес дама, основава компанията си Корект Консулт Партнерс, с която съветва и ловко ръководи процесите в областта на маркетинга, рекламата и връзките на бизнес организации, общини, както и държавни ведомства. Има сериозен опит в държавната администрация и обилно и с усмивка е подготвена да се притече на помощ и да завихри събитията към себе си.
„ Моето най-голямо предпочитание е бизнеса да усети поддръжката и съдействието на Държавната администрация. През изтеклата година Бизнес лейди Клуб извърши огромен прогрес в развиването си и полезността за членовете си. Клубът към този момент наброява над 50 индивида, като новоприсъединилите се през изтеклата година са 30 сполучливи дами ”, сподели Г-жа Мила Захариева. Тя разгласи визията си за развиване на клуба: „ За идната година Бизнес лейди клуб има нови и забавни хрумвания, благодарение на които да бъде в поддръжка на своите членове, да им бъде опора в определения от тях професионален път и да бъде естрада за техните триумфи и истински визии. А точно: нетуъркинг и основаване на контакти, срещи с асоциации и организации в страната и чужбина, взаимопомощ сред членовете, надграждане на професионализма посредством месечни тематики и атрактивни събития за забавление и разтоварване. Предстои ни партньорство и съдействие с Конфиндустрия България, Зонта клуб „ Света София ”, Българската асоциация на експортьорите на вино, Асоциация на туроператорите в България и други.
Г-жа Даниела Иванова, заместник-председател на Бизнес лейди клуб и ръководител на Сдружение „ Успешни в България ”, прикани дамите да се причислят към самодейностите на това съдружие с идеална цел, което си е сложило амбициозната задача да покаже, че триумфът и в България е вероятен.
Специален гост-изпълнител беше легендата на джаза – Васил Петров, който въодушеви гостите с неповторимите си музикални осъществявания. Предстои негов концерт.
Стилно фешън ревю от фешън къща MELLINI добави грациозност на събитието. Изтънчен прочит на класическата женственост в новата сбирка на MELLINI есен-зима 2018, тънък контур и безупречни кройки, първокачествен текстил и точност във всеки подробност. Моделите за студения сезон ви чакат в бутика на MELLINI на ул. " Велико Търново " 1, както и онлайн на http://www.mellini.bg/.
На изискания коктейл по случай 8-мия рожден ден на списание и клуб Бизнес Лейди гостите се любуваха на осъществяванията на танцьорите от Mesechkov Dance School - Васил Павлов и Таня Балтова, вицешампиони на България за 2018 година
Празникът беше отдаден и на първия брой на списание „ Bulgaria Business Review " - издание за стопанска система и политика. „ Списанието за стопанска система и мениджмънт " България Бизнес Ревю " има над 11-годишна история. Търсейки националния стопански блян, в този момент слагаме ново начало и се обръщаме към хората, които го градят. Платформата ни е освен за одобрени, само че и за млади създатели, които показват своята визия. Търсим най-широк плурализъм, разнообразни гледни точки, без значение от теоретична, партийна или корпоративна принадлежност ”, сподели Дачо Дачев, основен редактор на списанието.
Организаторите оповестиха и идните си начинания за тази и идната календарна година, измежду които: първо издание на годишните ХИПОКРАТОВИ награди, пето издание на премиите за щедрост и корпоративна обществена отговорност „ ЗЛАТНО СЪРЦЕ ”, осмо издание на годишните награди за достиженията на дамите у нас на сп. Business Lady, пето издание на годишните награди „ КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА ”. Не на последно място, през 2019 година следва единадесетото издание на единствената потребителска ранглиста „ ЛЮБИМИТЕ МАРКИ ”, по отношение на която уредниците на плана приготвят неповторима и извънредно скъпа книга, а точно „ МИСИЯ: ЛЮБИМА МАРКА ” – справочник за положителни практики по маркетинг, реклама и ПР. Предстои публично събитие за бизнеса, политиката и медиите, на което ще бъде показан списващият се сега Алманах на сполучливите персони – ЛИДЕРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, в който ще бъдат показани водачи у нас, като модели за подражателство в бизнеса, политиката, културата, спорта и живота.
За уютната и празнична конюнктура се погрижи Сашенка Синаева, дизайнер, декоратор, флорист, фотограф, собтвеник на ивент къща Eventinus, която декорира ресторант Глория Мар особено за рождения ден на списание и клуб Business Lady. Екип на In Life – позитивната телевизия на България, снима събитието и взе изявленията от гостите.
Много награди, предоставени от великодушните членове на Business Lady Club зарадваха гостите на събитието, измежду които Борислава Георгиева, Анита Станоева, Милена Хаджииванова, Венера Хасановa, Жана Иванова, Лилия Караманчева и други. Швейцарската козметика „ СКИН КОД ” предоставиха дребен подарък на всеки посетител, както и огромни дарове за игрите.
Бизнес дамите от клуба и техните посетители имаха удоволствието да опитат наградени виновност от седмото издание на Балканския винен конкурс, проведено от Асоцията на експортьорите на вино, който се организира годишно в София през месец май.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР