София. Социалната мрежа Lifecake, разработената от Canon социална мрежа специално

...
София. Социалната мрежа Lifecake, разработената от Canon социална мрежа специално
Коментари Харесай

Социалната мрежа на Canon за семейни снимки Lifecake се разраства – в България все още е малко позната

София. Социалната мрежа Lifecake, създадената от Canon обществена мрежа особено за фамилни фотоси, неотдавна доближи 2 милиона консуматори и 120 милиона качвания, оповестиха от Lifecake . Ключово преимущество на тази мрежа остава поверителността – тя дава опция фотосите да бъдат гледани единствено от тъкмо избрани хора. Заедно с този забележителен брой фотоси и видеа, преглежданията в границите на предпазената платформа към този момент са над милиард.
В страната ни Lifecake, обществената мрежа на Canon, има още капацитет за развиване. Към момента потребителите от България в нея са под 1000.
Резултатите в света са обещаващи и са резултат от все по-силните терзания родители да качват фамилни фотоси и фотоси на децата си в обществените мрежи. Затова в Lifecake споделят главно консуматори, които не желаят да дават огромна гласност на миговете, прекарани с децата си. По мнение на представители на Canon, те го вършат в символ на поддръжка към по-контролирана и безвредна фамилна среда. Това е в унисон с една нова наклонност, в която майките и татковците стават все по деликатни и внимателни в обществените мрежи, когато споделят персонална информация или фамилни фотоси, главно от съображения за сигурност. Данни от изследване на Pranet Zone демонстрират, че междинният родител е разгласил над 1500 фотоси на своето дете в обществените мрежи, още преди то да е навършило 5 години.
Lifecake е с подсъзнателен дизайн и дава благоприятни условия да се наблюдава живота на детето от самото раждане на фотоси и слайдшоу, като хронологията може да бъде проведена по разнообразни способи. Така родителите и околните могат да наблюдават развиването на детето си – в най-хубавите му фотоси. Изображенията могат да бъдат изтегляни от Dropbox, Фейсбук, Picasa и Instagram, а обществената мрежа е безвъзмездна и налична за iOS и Android.
Създадена през 2012 година за да оказва помощ на млади родители и техните фамилии, Lifecake е платформа и обществена мрежа, в която описваме детството на обичаните ни деца в фотоси и видеа. Canon закупи платформата през 2015 година и в нея към този момент оперира и online магазин за копирни услуги, където потребителите могат да поръчат фотосите си на магнитчета, в особено основан фотоалбум или да ги запазят по различен метод.
Открийте Lifacake тук .
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР