София. С трите мандата като премиер Бойко Борисов се превърна

...
София. С трите мандата като премиер Бойко Борисов се превърна
Коментари Харесай

Жозеф Дол, ЕНП: С трите мандата като премиер Бойко Борисов се превърна в безспорно най-успешния съвременен български политик

София. С трите мандата като министър председател Бойко Борисов се трансформира в несъмнено най-успешния актуален български политик. Това се споделя в приветствието на ръководителя на групата на Европейската национална партия Жозеф Дол във връзка Четвърто постоянно отчетно-изборно делегатско национално заседание на ГЕРБ, на което Бойко Борисов бе избран отново за ръководител на партията, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . „ С трите мандата като министър председател за по-малко от десетилетие, ти се трансформира в несъмнено най-успешния актуален български политик, а ГЕРБ се утвърди като най-значимата политическа мощ освен в дясно-центристкото пространство, само че и като цяло в България. През този интервал стопанската система на страната ви набъбна доста, инфраструктурата бе очевидно актуализирана и качеството на живот на българите се усъвършенства сензитивно.
Същевременно ГЕРБ не изневери в нито един миг на полезностите на европейската десница. Кризите за Европа идваха и си отиваха, само че като водач, ти не позволи нито залитането към национал-популизма, нито подхлъзването по левичарските апели за бясно харчене, водещо до дългови спирали.
Приятелю, знам какъв брой мъчно ти е в персонален проект да защитаваш тази уравновесена позиция към този момент толкоз дълго време.
За Европейската национална партия е същинско благосъстояние, че имаме толкоз мощен водач в своите редици. С твоя престиж, мъдрост и диалогичност, ти внасяш успокоение в целия Югоизточен район на Европа. Благодарение на твоята визия и дейната роля за европейската вероятност пред Западните Балкани, трайният мир в региона наподобява по-възможен от когато и да било.
Затова те апелирам да продължаваш напред по същия път и със същото движение. Обединена Европа има потребност от теб и ще продължаваме да разчитаме на теб като неоспорим водач, одобрен демократ и важен фактор за стабилността на Балканския полуостров.
Бъди здрав, ЕНП е с теб ”, се споделя в словото на Жозеф Дол.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР