София. През последните дни и седмици в някои печатни и

...
София. През последните дни и седмици в някои печатни и
Коментари Харесай

Народният представител Делян Пеевски: Нямам, никога не съм имал и няма да имам и в бъдеще, нищо общо с дружества от военната индустрия

София. През последните дни и седмици в някои печатни и електронни медии, в това число малките екрани, зачести потреблението на моето име за отправяне на неистинен внушения и опити за свързването ми с предприятия от военно-промишления комплекс, в това число с „ Дунарит “ и „ Емко “. Това се показва в позиция на националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Агенция " Фокус " разгласява цялостния текст на позицията на народния представител, без редакторка интервенция:
През последните дни и седмици в някои печатни и електронни медии, в това число малките екрани, зачести потреблението на моето име за отправяне на неистинен внушения и опити за свързването ми с предприятия от военно-промишления комплекс, в това число с „ Дунарит “ и „ Емко “.
В тази връзка изрично декларирам, че нямам, в никакъв случай не съм имал и няма да имам и в бъдеще, нищо общо с сдружения от военната промишленост, в това число с горепосочените. Никога не съм посещавал оръжейни изложби в Индия, Судан, Катар, Дубай или където и да е другаде и не съм предложил „ автомати или снаряди “ или каквато и да е друга военна продукция. За разлика от тиражирането на тези и други сходни откровени неистини в някои медии, активността на оръжейните търговци и предприятия предстои на надзор от страната, тъй че всеки възможен интерес, договорка или надлежно благосъстоятелност в тази сфера, елементарно могат да бъдат тествани. Така че тенденциозните и извънредно недобросъвестни клевети, както и опитите за основаване на напълно подправени „ вести “, свързани с името ми, авансово са обречени на цялостен крах.
Същевременно съм наясно, че намесването ми в сходни нелепи сюжети, явно е подбудено от устрема за отклонение на вниманието на обществото от непозволените цели на група от лица, дейностите, на които са чест обект на следствия в медиите, в които имам благосъстоятелност – в това число следствия и изявления по отношение на източването на КТБ и продължаващото плячкосване на активите, добити с пари на вложителите в нея. Явно медийното осветление на тази група от лица и на дейности им предизвика съчиняването от тяхна страна на всевъзможни неистини по мой адрес.
Уверявам обаче поръчителите и изпълнителите на тези сюжети, че без значение от всичко казано или написано против мен, твърдо ще последвам правилата си, като ще положа оптимални старания обществото ни да бъде обективно осведомено за всичко протичащо с активите на КТБ, както и за всяко непозволено деяние обвързвано с тях, което ощетява страната. В този смисъл желанието на същите лица да прикрият осъщественото от тях плячкосване, посредством тиражирането на сходни неуместни изказвания по мой адрес, няма да успее.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР