София. През нощта времето ще е ясно и тихо. Утре

...
София. През нощта времето ще е ясно и тихо. Утре
Коментари Харесай

НИМХ: Утре ще е слънчево и горещо с максимални температури между 36° и 41°

София. През нощта времето ще е ясно и безшумно. Утре ще е слънчево и горещо. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 36° и 41°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Красимир Стоев.
Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за август - няма да се трансформира значително.
Над Черноморието ще е слънчево, след обяд ще духа бриз. Максимални температури на въздуха: 32°-35°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще е слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 28°, на 2000 метра - към 20°.
В неделя и при започване на идната седмица времето ще бъде слънчево и горещо; оптималните температури тук-там в низините ще доближават 39°-41°. Вятърът ще е слаб, по морския бряг до сдържан от североизток. Във вторник от североизток ще проникне малко по-хладен въздух. Ще бъде най-вече слънчево, само че ще се развива купеста облачност, има дребна възможност за изолирани краткотрайни превалявания. Температурите в Южна и Западна България ще останат без смяна, а в североизточните региони ще са с два-три градуса по-ниски.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР