София. През изминалата година станахме свидетели на посегателство срещу духовността,

...
София. През изминалата година станахме свидетели на посегателство срещу духовността,
Коментари Харесай

Проф. Ваня Добрева, БСП: През изминалата година станахме свидетели на посегателство срещу духовността, реализирано чрез образователната система

София. През миналата година станахме очевидци на посягане против духовността, осъществено посредством просветителната система. Това сподели заместник-председателят на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София проф. Ваня Добрева по време на проведената среща с дейци на културата, науката, образованието, медиите и читалищното дело по случай 24 май, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Днес живеем в комплицирано време, в което се оказва, че полезностите непрестанно се трансформират, оферират ни се разнообразни примамливи стойности, които имат за задача да заличат тези детайли на културата, които ни вършат народ. Неслучайно и за жалост оставаме като глас в пустиня. Станахме очевидци през миналата година на едно посягане против духовността, което беше осъществено посредством просветителната система “, уточни проф. Ваня Добрева. Тя разясни, че става въпрос за знанията, които бъдещите генерации на България ще имат по българска история.
Приветствия във връзка 24 май насочиха ръководителят на Съюза на българските публицист Боян Ангелов и на Съюза на българските публицисти Снежана Тодорова.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР