София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с директора за международна комуникация в екипа на британския премиер Андрю Пайк

София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с Андрю Пайк, който е шеф за интернационална връзка в Комуникационния екип на министър-председателя на Обединеното Кралство. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Двамата разискаха двустранното съдействие, като подчертаха извънредно положителния разговор и взаимна работа в бранш „ Сигурност “.
По време на диалога Цветанов означи, че Англия е измежду най-важните снабдители на сигурност за Европейски Съюз и запазването на оперативния потенциал за съдействие през инструментите на Европейски Съюз е от основно значение за груповата ни сигурност. Той също по този начин акцентира, че министър-председателят Бойко Борисов неведнъж е отбелязвал, че равнището на съдействие сред България и Англия ще бъде непокътнато и след Брекзит.
От своя страна Андрю Пайк показа, че Англия е мощно ангажирана да резервира скъпото съдействие с България, както и да продължи обмена на положителни практики във връзка с оправянето с новите провокации.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР