София. Председателят на АБВ Константин Проданов и ръководството на партията

...
София. Председателят на АБВ Константин Проданов и ръководството на партията
Коментари Харесай

Ръководството на ПП АБВ изпрати съболезнователен адрес до посолството на Руската федерация във връзка с трагичния инцидент в град Кемерово

София. Председателят на АБВ Константин Проданов и управлението на партията изпратиха съболезнователен адрес до посолството на Руската федерация в България по отношение на трагичния случай в търговски център в град Кемерово, довел до голям брой жертви. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Съболезнователният адрес беше поднесен на Негово Превъзходителство, съветския дипломат Анатолий Макаров от Румен Петков – член на ИБ на Алтернатива за българско възобновление.
„ В този тежък миг ние, дружно с Вас, скърбим за жертвите, споделяме изцяло тъгата на околните на починалите и потърпевшите и сме солидарни с Вашата болежка.
Моля да предадете нашата съпричастност, състрадание и поддръжка на фамилиите и околните на потърпевшите, на народа и държавното управление на Руската федерация “, се показва в текста на съболезнователния адрес.
От името на Политическа партия АБВ Румен Петков вписа и обръщение за съпричастност и поддръжка към съветския народ в съболезнователната книга, която Руската федерация изложи в посолството си у нас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР