София пламна от протести тази есен, а ГЕРБ черпи за

...
София пламна от протести тази есен, а ГЕРБ черпи за
Коментари Харесай

Калоян Паргов: София пламна от протести, а ГЕРБ черпи за благодарствени писма

”София пламна от митинги тази есен, а ГЕРБ черпи за благодарствени писма, сесията на СОС мина по този начин безгрижно, все едно са във почивка ”. Тази рецензия насочи ръководителят на групата на Българска социалистическа партия Лява България в Столичния общински съвет Калоян Паргов след сесията през днешния ден.
" Има толкоз проблеми, които би трябвало да обсъдим и да намерим решения, а ръководещите работят по този начин, все едно са на отмора. Вчера в Транспортна комисия ни черпиха за благодарствени писма, все едно всички проблеми и неудобства в столицата са позволени. Днес дневният ред е лежерен. Сесия от час и половина! Скоро ще бием върха на Народното събрание по краткост на съвещанията ", сподели той.

Лидерът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов вбеси ръководителя на СОС и общинските съветници от ГЕРБ с рецензия на работата им досега. " Общинските съветници не са функционалност на администрацията. Администрацията е функционалност на политиките и целите, изясни той. - Преди по-малко от година говорихме за смяна на технологията, по която ръководещите изготвят и СОС приема бюджета. До момента нищо не се е случило, а остават два месеца до края на годината. Крайно налага се доста деликатно да обсъдим целите, които ще залегнат в Бюджет 2018. Трябва да обсъдим обособените ресори и да забележим от какво има най-голяма потребност в София. От 10 години приоритет на Следствен отдел към окръжна прокуратура е образованието. И в тази връзка запитвам дали всички детски градини и учебни заведения са санирани към този миг?! ".

Калоян Паргов изясни, че Българска социалистическа партия няма да предлага различен бюджет на София. " Имаме съответни оферти за това по какъв начин да бъде нараснала приходната част, разяснява още той. - Благоустройството и превозът са двата бранша, които би трябвало да получат най-вече средства в новия бюджет. Това са нашите цели. Продължаваме да настояваме за задоволително средства за благоустрояване на кварталите отвън централната част на София. Всичко това го приказваме и го предлагаме от години. Крайно време е ръководещите да се съобразят с потребностите на жителите в столицата. Хората желаят да живеят добре тук и в този момент, а не след години. Затова са нужни качествени дейности сега от страна на всички нас в Столичния общински съвет ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР