София. От 12 до 16 март 2018 г. в ЧЕЗ

...
София. От 12 до 16 март 2018 г. в ЧЕЗ
Коментари Харесай

„ЧЕЗ Електро България“ АД успешно премина одит за подновяване на сертификацията на системата за управление на качеството, съгласно стандарт БДС EN ISO

София. От 12 до 16 март 2018 година в „ ЧЕЗ Електро България “ АД бе извършен одит за възобновяване на сертификацията на системата за ръководство на качеството по новата версия на стандарт БДС EN ISO 9001:2015. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ .
Одиторите от интернационалната сертифицираща организация „ ТЮФ Рейнланд – България “ ЕООД реализираха инспекция за сходството на процесите в практическата активност на звената в „ ЧЕЗ Електро България “ АД с условията на новата версия на стандарта и регламентите в документите на системата за ръководство на качеството поради настоящите особености на процесите в Дружеството и изискванията на използваните законови и регулаторни условия.
По време на инспекцията не бяха открити несъответствия с условията на стандарта БДС EN ISO 9001:2015. Заключението на инспекторите е, че Дружеството е внедрило и ползва ефикасна система за ръководство на качеството за реализиране на своята политика и цели. Екипът за одит удостоверява, че системата за ръководство на „ ЧЕЗ Електро България “ АД извършва условията на стандарта, съответно се ползва и поддържа.
Директното въздействие на професионализма и отговорността на чиновниците при реализиране на преструктурирането на бизнеса на Дружеството през ноември 2017 година аргументира позитивните резултати от осъществения одит и утвърждава „ ЧЕЗ Електро България “ АД като компания, която в своята активност се придържа към най-високите стандарти в региона на обслужване на клиенти. Прилагането на условията на стандарт БДС EN ISO 9001:2015 подсигурява непрестанно повишение на успеваемостта на бизнес процесите и по-качествено обслужване на клиентите на Дружеството, отговарящо на възходящите им характерни условия в изискванията на динамично разрастващи се пазар и технологии.
„ ЧЕЗ Електро България “ АД получи през март 2012 година документ за внедрена и прилагана Система за ръководство на качеството в сходство с интернационалния стандарт ISO 9001:2008. Стандартът подсигурява, че всички структури и чиновници на сертифицираната компания ползват единни и прецизни механизми за ръководство на качеството, за надзор и премерване на успеваемостта на бизнес процесите, съответно поддържат и обезпечават инфраструктурата и работят за повишение на удовлетвореността на клиентите и сътрудниците на сдружението. Европейският стандарт EN ISO 9001:2015 има статут на български стандарт от 25.09.2015 година като БДС EN ISO 9001:2015. Българският стандарт заменя и анулира БДС EN ISO 9001:2008.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР