*** София. От 10.00 часа ще се проведе седмичното заседание

...
*** София. От 10.00 часа ще се проведе седмичното заседание
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 30 август

***
София.
От 10.00 часа ще се организира седмичното съвещание на Министерския съвет.

***
София.
От 10.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция Национална браншова организация за електрическа подвижност – ИКЕМ (член на БСК) провежда конференция на тематика: „ Е-forum и електрическата подвижност в България – бизнесът приказва “.

***
София.
От 10.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция Проф. Николай Овчаров ще показа антични бижута и красиви средновековни украшения от „ Града на мъртвите ” от Археологическа акция „ Перперикон 2017 ”.

***
София.
От 13.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция Сдружение „ Алианс за отбрана от принуждение учредено на пола ” ще организира конференция на тематика: „ НЕ на насилието против Жените и бездействието на институциите! ДА на незабавната ратификация на Конвенцията на Съвета на Европа за предварителна защита и битка против насилието против дамите и домашното принуждение – Истанбулската спогодба! ”

***
София.
От 19.00 часа в Борисовата градина - лятна сцена ще се състои концерт от цикъла „ Остров на музиката “.

***
Благоевград.
В 13.30 часа в зала №5 в постройката на Община Благоевград ще се организира конференция по отношение на идното трето издание на The Brava fest Vol.

***
Бургас.
От 10.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще стартира конференция за идното снукър шоу в града

***
Варна.
От 11.00 часа в заседателна зала на Областна администрация Варна, регионалният шеф ще награди Дарена Миленова Славова – ученичка в Математическа гимназия „ Д-р Петър Берон " гр. Варна, във връзка връчване на Почетно отличие на МОН „ Национална тапия “ за зрелостниците от випуск 2016/2017г. от област Варна за реализирани отлични резултати в просветителната активност.

***
Велико Търново./с. Арбанаси.
От 09.00 часа в Хотел „ Рачев Резидънс “ ще се организира Национална среща на районните ръководства по образованието - разкриване.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в боровата гора на кв. „ Бузлуджа “ ще се организира „ Еко-стадион – новите пътеки “ – вечерни спортни занимания.

***
Видин.
От 16.00 часа кметът на Община Видин Огнян Ценков ще одобри Нейно Превъзходителство Ирит Лилиан - дипломат на Израел в България. В 17.00 ч., в музей " Кръстата казарма " двамата ще открият изложбата " Израелски открития и разработки, трансформирали света ".

***
Враца.
От 10.00 часа в градинката зад паметника на Христо Ботев ще се състои закриването на „ Лято в библиотеката 2017 “.

***
Враца.
От 17.00 часа в Конферентната зала на Община Враца ще се организира публично разискване за вдишване на дълготраен дълг по план “Интегриран план за воден цикъл на град Враца ”.

***
Плевен.
От 10.00 часа в Телекомуникационен ендоскопски център на Медицински университет-Плевен, зала „ Амброаз Паре “, Организационният комитет при Институт по лозарство и винарство-Плевен ще празнува 115 години от основаването си.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 2 Окръжен съд-Пловдив ще гледа делото против Ремзи Ф., против който е повдигнато обвиняване, че е направил опит съзнателно да умъртви П.Г.

***
Пловдив/Белозем.
От 11.00 часа на жп гара Белозем зам.-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Велик Занчев ще взе участие в формалната гала „ първа копка “ на план „ Рехабилитация на железопътен сектор Скутаре-Оризово “.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина “ ще се организира Програма за лятна работа с деца.

***
Хасково.
От 11.00 часа в залата на втория етаж на Община Хасково, зам.-кметът Милена Трендафилова ще даде конференция по отношение на идния рок фест в града.

***
Дулово.
От 11.00 часа в някогашния фуражен цех Роберт Линдеман- Берк, ръководител на Надзорния съвет на „ Каолин “- ЕАД, част от Кварцверке Груп, ще бъде на посещаване в града и ще се срещне с кметския екип и кметовете на обитаеми места в общината.

***
Ямбол.
От 11.00 часа в зала 107 на Община Ямбол ще се състои конференция по план за стабилно и интегрирано развиване на просветителната инфраструктура на общината.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР