София. Омбудсманът Мая Манолова се срещна в институцията с българския

...
София. Омбудсманът Мая Манолова се срещна в институцията с българския
Коментари Харесай

Еврокомисарят Мария Габриел подкрепи омбудсмана Мая Манолова в борбата срещу двойния стандарт при храните

София. Омбудсманът Мая Манолова се срещна в институцията с българския еврокомисар по цифрова стопанска система и общество Мария Габриел. Двете разискаха главните тематики, по които ще си сътрудничат и обменят опит като отбраната на персоналните данни, киберсигурността, гражданските организации, както и жалбите на жителите, които постъпват в Европейската комисия в София. Това оповестиха от пресцентъра на Обмдудсмана на Република България . Манолова изрази подготвеност при нужда да спомага в решаването на техните проблеми. В срещата участваха още заместник-омбудсманът Диана Ковачева и ръководителят на представителството на Европейската комисия Огнян Златев.
„ Една от основните ни тематики е обвързвана с монополите, само че сега сме се фокусирали върху двойния стандарт в храните “, посочи Манолова. Тя срещна еврокомисаря с всички подхванати дейности за отбрана правата на българските консуматори.
„ Поздравления, че сте повдигнали тази тематика. Когато приказваме за стандарти с храните, няма някой, който да няма своя интерес и да не желае да има ясна отбрана на избрани правила, за които претендираме, че са идентични за всички “, безапелационна бе Мария Габриел. Тя увери Манолова, че институцията на омбудсмана може да разчита на поддръжка в нейно лице по всички тематики, които са свързани с правата на жителите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР