София. Около 200 хил. посетители се очакват на тазгодишното издание

...
София. Около 200 хил. посетители се очакват на тазгодишното издание
Коментари Харесай

Кметът на Струмица Коста Костадинов: Очакваме 200 хил. посетители на тазгодишното издание на „Strumica OPEN festival“

София. Около 200 хиляди гости се чакат на тазгодишното издание на „ Strumica OPEN festival “, който продължава до 13 август. Това сподели в утринния блок „ Добро утро, България “ на Радио „ Фокус “ кметът на града Коста Костадинов. Той добави, че и тази година във фестивала се включат участници от Сърбия, Хърватия и Босна и Херцеговина, а програмата е подобаваща за хора от всички възрасти и генерации.
„ В програмата на фестивала имаме и ден на поезията, ден на афоризмите, също джаз фестивал, дни на италианската музика. Опитваме обхванем всички жители и всички усети. Всяка година на фестивала идват сред 100 и 150 хиляди гости, като упованията ни за тази година са да надвишават 200 хиляди Каня и всички жители на Република България, изключително от тези градове, които са по-близо до границата като София, Благоевград, Петрич да заповядат в петък, събота и неделя в Струмица “, сподели още кметът на града.
Кметът на Струмица Коста Костадинов добави, че с изключение на фестивали като този, регионът предлага отлични условия за манстириски туризъм и има капацитет на развиване на селски туризъм, който общината се стреми да развива.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР