София. Общинският съветник от Атака в София Станил Станилов изпрати

...
София. Общинският съветник от Атака в София Станил Станилов изпрати
Коментари Харесай

Станил Станилов, „Атака”: Г-жо Фандъкова, настоявам да забраните гей парада

София. Общинският консултант от „ Атака ” в София Станил Станилов изпрати отворено писмо до кмета Йорданка Фандъкова с апел тя да не дава позволение за провеждането на идния гей церемониал. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Той упорства за възбрана на това „ порнографско сборище ”.
Станилов се стимулира, че след демократичните промени у нас Конституцията подсигурява правата и свободите на българските жители и сходни прояви са ненужни. „ Възползвайки се обаче от Вашата и на софийските жители толерантност, дребна група хора, наричащи се „ хомосексуални “, всяка година излизат и провокират обществото, пропагандирайки измежду най-уязвимата група – децата, своите сбъркани показа за обич, семейство и общуване ”, написа Станилов.
Местният парламентарист от „ Атака ” напомня на столичния кмет, че България е православна страна с обичайни полезности, нямащи нищо общо с извратените джендър идеологии на западния неолиберален свят. „ Българите постоянно са считали фамилията за съюз сред мъж и жена, който в мир, обич и почитание отглежда плодовете на своята обич – децата. Българите потвърдиха всичко това, оказвайки изключителна опозиция против приемането на Истанбулската спогодба ”, припомня Станилов.
„ Г-жо Фандъкова, защитете българските деца! Те не носят виновност, че живеят в един сгрешен свят ”, приканва общинският консултант.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР