София обиколи света на уискито от 7 до 9 октомври

...
София обиколи света на уискито от 7 до 9 октомври
Коментари Харесай

Ценителите на добрия вкус имаха възможност да се насладят на Jägermeister MANIFEST на Whiskey Fest Sofia

София обиколи света на уискито от 7 до 9 октомври в Sofia Event Center. Ценителите на качествените алкохолни питиета имаха опция да се потопят в неповторима атмосфера, основана от над 70 изложителя, които показаха селекции от над 200 типа уиски, ром и коняк. Тази година за пръв път в събитието взе участие и Jägermeister MANIFEST - новият член в фамилията на Jägermeister в България, който надгражда познатата рецепта на немските майстори на ликьора и предлага едно напълно ново прекарване на своите потребители.

Jägermeister MANIFEST е основан по истинската рецепта на Jägermeister, само че надградена с 5-та мацерация на билки и подправки, двойно отлежаване в дъбови бъчви и повече от 56 билки, в които влизат шафран, кардамон и ванилия. Вкусът на този първокачествен ликьор е богат и компактен, с мирис на карамел, сухи плодове и леко опушени дървесни тонове за край. Това, което го отличава, от познатия Jägermeister, е потреблението и на пшеничен екстракт в производството, който отлежава най-малко 15 месеца в нови, обгорени бъчви от френски дъб. Консумира се в ниска чаша, чисто или с едно кубче лед, тъй като тогава многопластовият вкусов профил се отключва най-пълноценно. В същото време, MANIFEST е и съвършен сътрудник на типичен коктейли като Негрони, като им придава нов и автентичен прочит.

`Ценителите

„ Участваме в това събитие, тъкмо с тази напитка, тъй като имаме вяра, че в България има ценители на същинския усет, които търсят нови прекарвания “, показа Лоранд Пап, районен шеф за Централна и Източна Европа на Jägermeister, който пристигна в София особено за откриването на фестивала. „ Повечето хора към този момент познават усета на ледено-студените шотове на Jägermeister, само че с MANIFEST излизаме оттатък тази рамка и предлагаме нещо особено, в което мастър дистилърите са вложили още повече пристрастеност, познания и умения. Искахме да създадем един суперпремиум билков ликьор, който прилича в процеса си на произвеждане уиски, само че в това време дава забавен прочит на този вид питиета и самичък по себе си основава една нова категория. Jägermeister MANIFEST е напитка за смелите визионери, които не се опасяват да опитват в персоналния си жанр, професионалния метод и питиетата, с които честват живота и триумфите си “, добави още той.

Триумфално непогрешим както за специфичните мотиви, по този начин и за дребните моменти, Jägermeister MANIFEST пренаписва разпоредбите на категорията на ликьорите. Забележителен самичък по себе си или в компанията на миксолози в предписания за авторски коктейли, той дава нова посока на марката Jägermeister в България, като дружно с дистрибутора си у нас - Кока-Кола ХБК България, дават обещание още доста изненади за всички ценители. Пълна информация за продукта можете да намерите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР