София. Няма заговор срещу Десислава Иванчева, тя сама си поиска

...
София. Няма заговор срещу Десислава Иванчева, тя сама си поиска
Коментари Харесай

Александър Ваклин, бизнесменът, подал сигнал срещу Иванчева: Няма заговор, тя сама си поиска парите

София. Няма скрит план против Десислава Иванчева, тя сама си изиска парите. Това съобщи предприемачът Александър Ваклин в предаването " Събуди се " по Нова телевизия . Ваклин удостовери, че точно той е бил изнудван от кмета на регион " Младост " Десислава Иванчева да заплати рушвет от 250 000 евро. В петък в Специализирания углавен съд Иванчева заяви, че вложителят, подал сигнала против нея е Ваклин. Той е сезирал органите на реда за искане на 250 000 евро за съобщителна процедура.
Той бе безапелационен, че няма скрит план против кмета на регион " Младост ".
„ Трябва да се приключи една порочна процедура. За страдание Десислава Иванчева в действителност си изиска парите и сама дефинира мястото и времето, по което да й бъдат дадени. Няма скрит план ”, безапелационен бе предприемачът. " Служители в Общината бяха споделили на чиновници в нашата компания, че казусът е персонален. Потърсих контакт, с цел да видя за какво е персонален. Разбрах, че става дума за толкоз доста пари, когато се реализира контакт с кмета. Но тези неща са обект на следствието, Прокуратурата описа всичко в детайли ", добави той. " Видях юристи, видях, че започнаха да спекулират с неща, които не са правилни ", добави той. „ Направих четири опита да си запиша час за среща с кметицата на регион „ Младост ” и да обсъдя с нея в формалното й приемно врем обстановката. На нито една от тези срещи тя не пристигна, а присъстваше някой неин заместител ”, разясни Ваклин.
Относно ролята на някогашния кмет на региона Петко Дюлгеров, Ваклин съобщи, че се е свързал с него инцидентно. " Не го познавах отпреди. Той реализира контактна роля ", добави той.
По думите му има неоспорими доказателства против Десислава Иванчева. " Никой не е желал да стане подобен цирк. Показността е по виновност на госпожа Иванчева. Тя си избра времето и мястото, а то не беше уместно. Това се случи пред министерство – какво очаквате ”, разяснява още Александър Ваклин.
Бизнесменът е на мнение, че тя се е трансформирала в „ синдром на човек, почувствал се над закона ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР