София. Нека заедно да съхраним идеята за Европа, въплъщаваща надеждата

...
София. Нека заедно да съхраним идеята за Европа, въплъщаваща надеждата
Коментари Харесай

Председателят на НС Цвета Караянчева: Нека заедно да съхраним идеята за Европа, въплъщаваща надеждата за мир и разбирателство

София. Нека дружно да съхраним концепцията за Европа, въплъщаваща вярата за мир и съгласие. Това сподели ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева при започване на днешното съвещание на Народното събрание по отношение на честването на Деня на Европа, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Честит ден на Европа - Европа на свободата, Европа на споделените демократични полезности, Европа на общото бъдеще, Европа, към която постоянно са гледали и с която постоянно са се равнявали строителите на модерна България още от първите крачки на страната ни след Освобождението “, съобщи Караянчева. „ Нека дружно съхраним концепцията за Европа, въплъщаваща вярата за мир и съгласие и да я запазим витална и действена. Нека да заявим своята решителност да продължим да работим за построяването на Европа като общественост на мир и независимост, народна власт и господство на закона, взаимно почитание и споделена отговорност, благополучие, сигурност, приемливост и взаимност. Честит празник ”, сподели още тя.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР