София. Нека жителите на София да се разходят по бул.

...
София. Нека жителите на София да се разходят по бул.
Коментари Харесай

Николай Стойнев, ГЕРБ: Нека жителите на София да се разходят по бул. Княз Александър Дондуков“ и да сравнят как е изглеждал преди 5 месеца и как изглежда сега

София. Нека жителите на София да се разходят по бул. " Княз Александър Дондуков “ и да сравнят по какъв начин е изглеждал преди 5 месеца и по какъв начин наподобява в този момент. Това сподели Николай Стойнев – зам.-председател на Столичния общински съвет и зам.-председател на групата на ГЕРБ, по отношение на това, че водачът на БСП-София Калоян Паргов подари на кмета на София Йорданка Фандъкова устав за разпореждане на павета от 1936 година, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
" Акцията на Българска социалистическа партия в действителност беше стимулирана от това, че не доста хора ще минат по бул. „ Княз Александър Дондуков “, само че доста хора ще видят това, което медиите отразяват, и ще си показват, че има някакъв страховит проблем. Затова моля към жителите на София да се разходят по булеварда и да го сравнят по какъв начин е изглеждал преди 5 месеца и по какъв начин наподобява в този момент. Защото това е бул., който не е ремонтиран, откогато е основан. А във връзка с контрола дръзвам да настоявам, че тази година за първи път с изключение на наложените огромни наказания, бяха спрени договорите на две от компаниите, които правиха тези действия. Всичко, което се наложи да бъде поправено в следствие, е за сметка на изпълнителите “, сподели още той.
Стойнев разяснява и тематиката за митинга, който се провежда в неделя против кметът на София, като изясни, че съгласно него това е следващата политическа акция на хора, взели участие интензивно в последните локални избори. „ Очевидно е, че резултатите, които тогава реализираха, не са удовлетворителни за тях и ще търсят някакъв метод да се заявят в общественото пространство. Тъй като в оповестяването на митинга се споделя: „ Фандъкова да слезе “, желая да кажа, че госпожа Фандъкова постоянно е била кмет, който се движи по улиците, а те би трябвало да слязат на земята и да видят София по какъв начин се трансформира “, сподели той.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР