София. Не е хубаво политиците да коментират конкретни марки самолети,

...
София. Не е хубаво политиците да коментират конкретни марки самолети,
Коментари Харесай

Вицепремиерът Томислав Дончев: Не е хубаво политиците да коментират конкретни марки самолети, това създава впечатление, че изборът е предимно политически

София. Не е хубаво политиците да разясняват съответни марки самолети, това основава усещане, че изборът е най-вече политически. Това съобщи пред публицисти в Министерския съвет вицепремиерът Томислав Дончев по отношение на изявлението на президента Румен Радев за ерес в ГЕРБ, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “. „ Имаме по-сериозни тематики и диалози. Не ме вкарвайте в тази политическа конспирация, доколкото тя съществува. По въпроса за плана за рационализация на бойната авиация не един път съм казвал, че е добре дебатът да бъде на първо място експертен. Не е хубаво, когато политиците разясняват съответни марки на самолети. Това основава усещането, че изборът е най-вече политически, а той би трябвало да бъде на специалистите по бойна авиация не на политиците въз основата на една или друга благосклонност “, разяснява Дончев.
За това дали има ерес в ГЕРБ или сред обособените управляващи, вицепремиерът уточни, че страстите са обострени, само че това не се случва за първи път. „ Думичката ерес или разединение в ГЕРБ се върти несъмнено от 2011 или 2012 година Съдейки, по консолидацията на партията и резултатите от изборите, такова нещо няма “, сподели още Томислав Дончев.
Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР