София. На седмичната среща на МГЕРБ - София гостуваха депутатите

...
София. На седмичната среща на МГЕРБ - София гостуваха депутатите
Коментари Харесай

Младежи ГЕРБ - София се срещнаха с депутати от ПГ на ГЕРБ

София. На седмичната среща на МГЕРБ - София гостуваха депутатите от ПГ на ГЕРБ Менда Стоянова - ръководител на парламентарната Комисия по бюджет и финанси, Евгения Ангелова и Александър Иванов също от бюджетната комисия и членът на парламентарната Комисия по труда, обществената и демографската политика Галя Василева. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Срещата се организира в Централата на партията и на нея младежите разискаха с депутатите акцентите от наличието и процеса на приемане на държавния бюджет за 2018 година
Менда Стоянова изясни, че ГЕРБ е за равнопоставеност при данъчното облагане, с което да се защитят работещите хора, които основават добавена стойност в действителната стопанска система. „ Това е най-хубавият бюджет от 2008 г насам с 2.7 милиарда лева доходи повече и 2.5 милиарда лева повече разноски по предпочитаните сфери обучение, сигурност, опазване на здравето, обществена политика “, изясни Стоянова и добави, че устойчивият растеж на българската стопанска система и мощното понижаване на безработицата разрешават тези цифри.
„ Същевременно фактическата липса на безработица в редица градски центрове значи повече конкуренция и повишение на заплащането, само че основава и риск от липса на работна ръка. Затова е основно включването в просветителната система за основаване на фрагменти за действителната стопанска система в бъдеще “, акцентира ръководителят на бюджетната комисия в Народното събрание.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР