София. На 4 декември 2018 г. от 19.30 часа в

...
София. На 4 декември 2018 г. от 19.30 часа в
Коментари Харесай

Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце” ще бъдат раздадени на 4 декември

София. На 4 декември 2018 година от 19.30 часа в хотел „ Хилтън " ще се организира петото издание на Годишните награди за щедрост и корпоративна обществена отговорност „ Златно сърце ”, проведени от списание и клуб BUSINESS LADY и списание BULGARIA BUSINESS REVIEW. Инициативата цели да възнагради морално напъните и даде гласност на компании и институции, инцииращи и подкрепящи обществени и общественополезни дела и даващи своя принос към обществото, в което всички живеем и работим. Това оповестяват уредниците.
Награда „ Златно сърце ” може да получи всяка българска или интернационална компания или обособена персона, обществено ангажирана на територията на България в разнообразни категории, измежду които: Зелена планета, Спортни начинания, Корпоративен жител, Подкрепа на беззащитните, Устойчиво развиване, Образование, образование и развиване, Информационни акции за предварителна защита и резистентност, Културни планове, Здравеопазване и здравни начинания, Неправителствени организации в деяние, Медиите и обществените дела, Личност - подстрекател и други.
На формалната гала ще участват към 150 публични лица, представители на бизнеса и политиката у нас, посетители и другари на списанието, които ще се насладят на изтънчена церемония вечеря, до момента в който следят формалното награждаване и незабравимата шоу стратегия.
Тази година акцент ще имат акции и начинания, ориентирани към децата, фамилиите, подрастващите и младежите в посока на тяхното образование и професионално развиване в България и основаването на естествена и здравословна среда, в която да живеят и да се осъществят. Акцентът произтича от идеята на организторите – чрез задачите и интензивностите на съдружие „ Успешни в България ” и посредством шерването на положителни практики в лицето на сполучливи персони да противодействат на черната статистика и да стимулират младежите да потърсят своето бъдеще в родината си. Сред главните цели на сдружението, също по този начин, е да оказва помощ за професионалното насочване, за развиването на предприемаческия дух и метод на мислене у децата, да подкрепя връзката и координацията сред бизнеса и образованието.
Медийни сътрудници: Информационна организация " Фокус ", Информационна организация Кросс, радио FM+, радио Фокус, b2bmedia.bg, Mail.BG, Radar.BG, InLife.BG, Manifesto.BG.
Наградите на списание Business Lady са продължение на главната цел на изданието - да споделя сполучливи бизнес практики, да бъде естрада за разнообразни професионални триумфи, персонални качества и постижения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР