София. На 20-и април БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще

...
София. На 20-и април БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще
Коментари Харесай

БДЖ ще осигури безплатен превоз за велосипедите на участниците в „Байк и Рън за Чепън”

София. На 20-и април „ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД ще обезпечи безвъзмезден транспорт за велосипедите на участниците в годишното съревнование „ Байк и Рън за Чепън ”. Това оповестиха от пресцентъра на „ БДЖ - Пътнически транспорти ” . Надпреварата по планинско тичане и колоездене ще се организира за осми път край гр. Драгоман, а националният железопътен транспортьор за пета поредна година ще партнира на надпреварата.
Традиционното съревнование ще се организира през съботния ден и ще притегли в региона на Драгоман и Чепън планина феновете на планинското тичане и колоездене от всички възрасти.
Участниците в надпреварата „ Байк и Рън за Чепън ”, дружно със своите колела, ще пътуват с трен по маршрута от София до Драгоман и назад. За тяхното комфортно напредване националният железопътен превозвaч ще обезпечи гратис вагон-фургони към съставите на два пътнически влака, движещи се по този маршрут. Това са утринният пътнически трен №10202, който отпътува от София в 07:40 ч. и идва в Драгоман в 08:44 ч. и бързият трен №7991, който потегля от Драгoман в 17:45 ч. и идва на Централна гара София в 19:00 ч.
Основна цел на „ Байк и Рън за Чепън “ е да разпространява велосипеда и бягането като здравословни способи за напредване. Като представител на най-екологичния превоз в България, а точно железопътният, „ БДЖ-Пътнически транспорти ” ЕООД поддържа самодейността, като обезпечава специфични композиции с вагон-фургони за транспорт на велосипедите на над 80 участника.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР