София. Моля хората да спазват ограниченията - за съжаление там,

...
София. Моля хората да спазват ограниченията - за съжаление там,
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Моля хората да спазват ограниченията - за съжаление там, където правим пътища, започват да правят катастрофи

София. Моля хората да съблюдават рестриктивните мерки - за жалост там, където вършим пътища, стартират да вършат произшествия. Това сподели пред публицисти министър председателят Бойко Борисов на инспекцията на източната дъга на Софийския околовръстен път, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Ако някъде имаше море преди време, това беше този път. Всеки, който е минавал, знае, че падаха пломби. Дошъл съм не толкоз да се покаже пътя, а желая да покажете там, където са камерите, че единствено за през вчерашния ден имаме 310 превишения на скоростта и то на доста огромен %. За страдание там, където вършим пътища, стартират да вършат произшествия. Това са 6 платна, километри дълги. Нека е за икономисване на време, за по-комфортно и прелестно каране, да не е по-късно да слагаме китки и монументи по него. Затова има и мобилни и стационарни камери и ги апелирам да съблюдават рестриктивните мерки, тъй като желаеме доста жертвите от произшествия да понижават и то не със сегашните 10%, а със 100%. Всеки един живот ни е значим “, разяснява Борисов.
„ Това е доста скоростна права. От понеделник започваме до Автомагистрала " Тракия " да я изкараме, приключват сега отчуждителните процедури, следващата година започваме ж.к. " Младост " - Автомагистрала " Тракия ". Паралелно с това върви и отчуждаването, и проектирането на " Борис - Люлин " и по този метод ще затворим целия многолентов пръстен на София, който ще направи прекосяването от един квартал в различен вместо през центъра, да се обикаля, както е във всички модерни столици “, сподели още министър председателят.
Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР